İsteğe Bağlı Bölge Özel Turlar


İSTEĞE BAĞLI BÖLGE VE ÖZEL TUR UÇUŞLARI;

İsteğe bağlı özel bölge ve tur Uçuşlarımız,  Misafirlerimizin arzu ettikleri her bölge üzerinde ve sürede olabilir. Bu uçuşlar tamamen Misafirimizin tercihine bırakılmakta, isteğe göre Salda Gölü, Işıklı Gölü veya çevre ilçeler, köyler, Organize Sanayi Bölgesi veya Misafirimizin Ovada bulunan Tarım alanları üzerinde gerçekleşebilmektedir. Pisitmizden kalkış yaptıktan sonra arzı edilen bölge üzerinde uçuş isteğe göre en az 15 dakika en çok 2 saat sürebilmektedir. İsteğe Bağlı Uçuşlarımız deniz seviyesinden yaklaşık 2000 feet yükseklikte gerçekleşmekte (Yer + 400 metre) Hava Trafik ve diğer şartlar müsati olduğunda daha alçak irtifada da uçabilmekteyiz.

İsteğe Bağlı özel bölge ve tur uçuşlarımız arzu edilrse Uçuşa 15 dakika daha ilave edip, Pamukkale Travertenleri, Laodikya uçuşları ile aynı anda gerçekleştirebiliriz.

Yapmış olduğumuz tüm uçuşlar T.C. Ulaştırma Denizlicilik ve Habercilik Bakanlığı izni, Çardak Hava Meydanı bilgisi ve onayı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Mevzuat ve hükümlerine uygun bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Tüm uçuşlarımızda Gopro kameralarla fotoğraf ve video ile çekim yapabiliyoruz.